Qui Som

Creasites Comunicació és una agència de disseny i comunicació que va nèixer fa poc més de 10 anys, quan 2 amics van decidir deixar les seves feines i aventurar-se en aquest món. Desenvolupem projectes integrals per a les empreses, de disseny, comunicació i màrketing online. Estem oberts a qualsevol repte que ens pugui plantejar el nostre client…

 

L’EQUIP


@ferranescuder – Programador i Community Manager
Responsable de Social Media i Cap de Projectes

Programador web y Social Media. Em considero una persona autodidacta, a la qual li agrada interactuar amb la gent i un apassionat de les xarxes socials. Incorformista, sense hora al rellotge però propietari del meu temps, que intenta ilusionar-se amb cadascú dels projectes en els que treballa.

@ferranescuder

Daniel Sánchez – Dissenyador i creatiu .
Responsable de la comunicació i publicitat 2.0 i Cap de Projectes

Crear, maquetar, dissenyar, programar, fotografiar, retocar, gestionar i fins i tot apagar focs.. Cada client té unes necessitats, uns objetius, un gust i unes sensibilitats pròpies. La meva feïna és conectar,  esbrinar, endinsar-me en el projecte i trobar la “tecla”, “la barreja d’ingredients adient” per conectar, cuinar i presentar el projecte.. Una feïna apassionant que exigeix una constant investigació, a més d’una formació autodidacta i constant actualització en els programes de disseny i programació..

avatar